YLÄ-VIEKSIN KEVÄTKIRMAUS

POP-UP MYYNTI- JA ESITTELY PÄIVÄ LA 18.5. klo 10-14 VESAN TALO

Hyrynsalmentie 1520 Ylä-Vieksi, Kuhmo
Järjestäjänä Ylä-Vieksin kyläyhdistys ry, puh 044 2946228

Tarjoamme paikan, jossa kokoonnutaan yhteiseen tapahtumaan hyvinvointi teemalla. Kylätapahtumien aktivointia, saadaan ihmiset liikkumaan kaupungilta kylille ja kyliltä kylille. Tutustutaan kylätaloon, yritysten tuotteisiin, tavataan tuttuja, tutustutaan uusiin ihmisiin ja vietetään mukava päivä.

Tarjolla: vaatteita, kosmetiikka, alusasuja, koruja, hyvinvointituotteita, hiusmuotia, leivonnaisia, lahjakortteja ym. Myyjät voivat järjestää arvontaa omalla pöydällään.

Parkkipaikalla ja piha-alueella peräkonttikirppis, kuka tahansa voi tulla myymään kierrätyskelpoista tavaraa tai lahjoittaa sitä kiertoon.

Kyläyhdistyksen kahvio ja nukkenäyttely

Muotinäytös klo 12.00
Värianalyysin esittely klo 10.30
Kynsien geelilakkauksen esittely klo 11.00
Muuta ohjelmaa mitä tarjoat, ilmoita!

Yrityksille myyntipaikan hinta 10 €, sisältää valmiin pöydän sekä kahvin ja kahvileivän.

Varaukset Eine/044 2946228 tai eine.kotamaa@hotmail.com.  Maksun voi maksaa pankkikortilla tai käteisellä kyläyhdistykselle. Maksulla katetaan markkinointi kuluja.

Laitetaan lehtimainos Kuhmolaiseen ti 14.5. 2024, tarjotaan ennakkopuffia, sekä kutsutaan toimittaja tapahtumaan paikanpäälle, jotta saataisiin juttu lehteen.

Tapahtuma on tapahtumakalenterissa www.tapahtumienkainuu.fi, kyläyhdistyksen facebookissa Ylä-Vieksin kyläyhdistys ry / Vesantalo ja eri ryhmien somesivuilla.Tiedotetaan lähikyliä, laitetaan julisteita ilmoitustauluille ym. eri kohderyhmien saavuttamiseksi.