Kyläkahvit ja Maaseudun neuvottelukunnan kokous Iivantiiran kylätalolla TO 18.1.2024 klo 18

Neuvottelukunnan kokoukset ovat avoimia tilaisuuksia, joissa viranhaltijat kertovat meneillään olevista maaseutua koskevista toimista. Kylien esittelyn aikana asukkailla on mahdollisuus tuoda esille ajatuksiaan seudun tarpeista.

Kiinnostaako kyläturvallisuus? Entä tieasiat? Maaseudun neuvottelukunnan kokous on tilaisuus, jossa toimintaympäristöä kehittävät kansalaiset kohtaavat viranhaltijoita.

Tiesitkö, että yläkoululla on Luoteis-Kuhmon kyläverkko-osuuskunnan laitetila? Siellä on kehitetty energiatehokkuutta lisääviä menetelmiä. Energiatehokkuus alkaa tietoyhteiskunta-aikakauden menettelyjä hyödyntävällä lämmön ja sähkön mittauksilla. Tule kuuntelemaan miten sinäkin voit seurata energiatilannetta tosiaikaisesti, eikä vasta sähkölaskun luettuasi.

Kokousasioiden kohdalla vain neuvottelukunnan jäsenet osallistuvat päätöksentekoon. Jos et ole tilaisuudessa tulla paikan päälle, niin kokoukseen voi myös osallistua Teams verkkoneuvottelusovelluksen kautta. Kirjautumistiedot ovat saatavilla maaseutusihteeri Janne Ylijoen kautta <etunimi.sukunimi(at)kuhmo.fi>.

Kahvitarjoilu. Tervetuloa!