Iivantiiran kyläyhdistyksen vuosikokouksen päätökset

Vuosikokous pidettiin 15.5.2022 sääntöjen määräämällä tavalla ja Arto Malisen taidokkaalla johdolla. Paikalle oli saapunut juhlapuhujaksi kutsuttu kaupunginhallituksen puheenjohtaja Heikki Huotari. Heikki toimii myös Kainuun hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtajana.

Huotari aloitti puheenvuoronsa muistuttamalla kaatuneitten muistopäivästä. Sen jälkeen hän esitelmöi hyvinvointialueen tehtäviä koskevista näkemyksistään. Kylän asukkaat saivat tilaisuuden evästää puheenjohtajaa omilla hyvinvointialueen kehittämistä koskevilla toiveillaan.

Taseaineistojen esittelyn jälkeen kyläyhdistyksen vuoden 2021 hallituksen jäsenet vapautettiin vastuusta, jonka jälkeen siirryttiin uuden hallituksen valintaan. Uudeksi kyläyhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Mikko Malinen, jonka tukena on varapuheenjohtajan tehtäviin siirtynyt Voitto Pulkkinen. Muita hallituksen jäseniä ovat Ariadna Donner, Matti Heikkinen ja Risto Heikkinen. Hallituksen varajäseniksi valittiin Maarit Mikkola ja Pentti Korhonen.

Saimi Pulkkinen ja Ariadna Donner huolehti kahvitarjoilun monipuolisista ja maukkaista antimista.

Tutustu vuotta 2021 koskevaan toimintakertomukseen ja kokouspöytäkirjaan noutamalla asiakirjat oheisista linkeistä.

Toimintakertomus 2020
Vuosikokous PTK 2021